EN / NO
×

About

April 2, 2019

General Assembly 2019

General Assembly 2019

Our members are invited to our General Assembly, which will be held on

Thursday April 25, 2019 at 6 pm

All documents can be downloaded here (only available in Norwegian):

Saksliste

Årsrapport 2018

Årsregnskap 2018

Valgkomiteens instilling 2019

Vedtekter

Any issues that members would like to bring up at the meeting must be sent to the Board no later than February 15, 2019. Please send to info@kunsthallstavanger.no After the General Assembly, you are invited to see the exhibition Violet Dennison, Tell Me How To Feel.

Welcome!

The Board of Stavanger Kunstforening (Kunsthall Stavanger)

Read More

News

Kunsthall Stavanger tildelt støtte fra Kulturrådets Rom for Kunst

Kunsthall Stavanger har mottatt kr. 600.000 til drenering rundt det flotte, monumentale bygget vårt. Vi er utrolig takknemlige og ønsker å takke Kulturrådet for den generøse støtten!

Visste du at Stavanger kunstforening var den først kunstforeningen i Norge som fikk eget bygg i 1925? Bygget ble åpnet av Kong Haakon VII som del av Stavangers byjubileum. Nå jobber vi med å få bygget vårt, tegnet av de to lokale arkitektene Erik Erga (1925) og Toralf Kaada (nybygg 1962), i god skikk i anledning hundreårsjubileet i 2025.

I 2018 igangsatte vi det flerårige prosjektet KUNSTHALL 2025, med mål om en full oppussing av bygget innen jubileet. Vi jobber aktivt med å finne samarbeidspartnere, sponsorer og andre lokale krefter som kan gå sammen om prosjektet. Parallelt jobbes det med sikring av bærekraftig drift og kunstnerisk innhold, samt et opplysningsprosjekt for å forbedre forståelsen for Stavanger kunstforenings by-og kulturhistoriske betydning i Stavanger. Det er også et mål og ønske å sette i stand den flotte loftsetasjen vår, og at denne i tillegg til resten av kunsthallen skal fungere som et sosialt og kulturelt rom for Eiganes og Våland bydel, med mulighet for kafe og bar.

Takk til Kulturrådet som har blitt vår første bidragsyter og samarbeidspartner i dette prosjektet. Følg med fremover for flere nyheter om KUNSTHALL 2025!

Read More

Artists

Interview with Amanda Ross-Ho

Amanda Ross-Ho's current exhibition HURTS WORST is on view at Kunsthall Stavanger through March 17, 2019. Below, the artist talks with us about her background, her mediation of objects and images, and how she retools her working process for each new project.

Read More

Back to Top