EN / NO
×

Familiedag: Vi er byggdetektiver!

KUNSTHALL 2025

Barneprogram

Bli med på familiedag inspirert av Kunsthall Stavangers bygg!

Lørdag 23. mars kl. 12.00-14.00

Vi undersøker arkitektonisk form, rom og mellomrom – både inne og ute – og lar oss bli inspirert av Kunsthall Stavangers flotte arkitektoniske bygg.

Familiedagen er del av prosjektet KUNSTHALL 2025, som fokuserer på Kunsthall Stavanger og Stavanger kunstforenings viktige by- og kulturhistoriske rolle i Stavanger. Prosjektets mål er å samle samarbeidspartnere som går sammen om en full oppussing av bygget og hagen innen byggets 100-års jubileum i 2025. I mars 2019 mottok kunsthallen kr. 600.000 i støtte fra vår første samarbeidspartner, Kulturrådets Rom for Kunst.

Familiedagen koster kr. 50 per barn, en voksen kommer gratis inn med barnet. Prisen inkluderer gratis inngang til utstillingene for begge. (Om flere voksne er med, betaler de kr. 50 for inngang til utstillingene). Arrangementet er gratis for alle medlemmer.

BLI MEDLEM I DAG, og få gratis inngang til alle utstillinger, familiedager og de fleste arrangementer resten av året! Email vår medlemskoordinator Katharina Bjelland på katharina@kunsthallstavanger.no for mer informasjon.

Velkommen!

23 mars, 2019

12:00

Tilbake til toppen