EN / NO
×

12 april, 2019 — 2 juni, 2019

Violet Dennison, Tell Me How To Feel

Utstilling

Kunsthall Stavanger er stolte av å presentere utstillingen Violet Dennison, Tell Me How To Feel. Utstillingen er et resultat av Dennisons 2018-residency som var del av Kunsthall Stavangers nye residency-program.

"Soft" åpning: 12. april, kl. 18.00 - 20.00. Utstillingen feires i større skala på åpningen av Yngve Holens utstilling 16. mai kl. 18.00 - 20.00.

Utstillingsperiode: 13. april - 2. juni

I arbeidet sitt undersøker Dennison paranoia, makt og selvutfoldelse, samtidig som hun utforsker vårt forhold til den økologiske og teknologiske ustabile verdenen. I arbeidet hennes presenteres større systemer som sårbare eller hacket, og som små deler av en større helhet. Hovedaktørene i Dennisons arbeid er kode, DNA og bakterier som sammen bidrar i en granskning av infrastruktur og muligheten som ligger i å endre menneskelig oppførsel og språk.

Kunsthall Stavangers residency-program er en forlengelse av kunsthallens intensjon om å være en plattform for produksjon, visning og distribusjon av kunstverk som er del av en internasjonal diskurs. Residencyen er lokalisert ved den vakre Gandsfjorden rett utenfor Stavanger, og gir besøkende kunstnere muligheten til å arbeide uforstyrret i fredelige omgivelser. Hvert residency vil resultere i enten en utstilling, presentasjon, performance eller annen offentlig event.

Kunsthall Stavangers residency-program er et samarbeid med Aud og Liv Cuniberti.

Les vårt intervju med Violet fra hennes tid på Kunsthall Stavangers residency her.

Tidligere utstillingen som Dennisson har deltatt i inkluderer Triennial: Songs for Sabotage, New Museum, New York, Abracadabra, Main Project of the 6th Moscow International Biennale for Young Art, Moscow, og Schau 5, Kunsthaus Kollitsch, Klagenfurt.

12 april, 2019 —

2 juni, 2019

Loading...

Tilbake til toppen