EN / NO
×

Aktuelt

Kunsthall Stavanger tildelt støtte fra Kulturrådets Rom for Kunst

Kunsthall Stavanger har mottatt kr. 600.000 til drenering rundt det flotte, monumentale bygget vårt. Vi er utrolig takknemlige og ønsker å takke Kulturrådet for den generøse støtten!

Visste du at Stavanger kunstforening var den først kunstforeningen i Norge som fikk eget bygg i 1925? Bygget ble åpnet av Kong Haakon VII som del av Stavangers byjubileum. Nå jobber vi med å få bygget vårt, tegnet av de to lokale arkitektene Erik Erga (1925) og Toralf Kaada (nybygg 1962), i god skikk i anledning hundreårsjubileet i 2025.

I 2018 igangsatte vi det flerårige prosjektet KUNSTHALL 2025, med mål om en full oppussing av bygget innen jubileet. Vi jobber aktivt med å finne samarbeidspartnere, sponsorer og andre lokale krefter som kan gå sammen om prosjektet. Parallelt jobbes det med sikring av bærekraftig drift og kunstnerisk innhold, samt et opplysningsprosjekt for å forbedre forståelsen for Stavanger kunstforenings by-og kulturhistoriske betydning i Stavanger. Det er også et mål og ønske å sette i stand den flotte loftsetasjen vår, og at denne i tillegg til resten av kunsthallen skal fungere som et sosialt og kulturelt rom for Eiganes og Våland bydel, med mulighet for kafe og bar.

Takk til Kulturrådet som har blitt vår første bidragsyter og samarbeidspartner i dette prosjektet. Følg med fremover for flere nyheter om KUNSTHALL 2025!

Les Mer

Kunstnere

26 februar, 2019

Interview: Amanda Ross-Ho

Interview: Amanda Ross-Ho

Amanda Ross-Ho's current exhibition Hurts Worst is on view at Kunsthall Stavanger through March 17, 2019. Below, the artist talks with us about her background, her mediation of objects and images, and how she retools her working process for each new project.

Les Mer

Informasjon

30 januar, 2019

Generalforsamling 2019

Generalforsamling 2019

Vi innkaller våre medlemmer til Generalforsamling i Stavanger Kunstforening (Kunsthall Stavanger)

Torsdag 25. april 2019 kl. 18.00

- Saksdokumenter sendes ut til medlemmene innen 10 dager før møtet (jfr. foreningens vedtekter).

- Eventuelle saker som medlemmene vil ta opp må være styret i hende senest 15. februar 2019, og sendes per email til info@kunsthallstavanger.no

Lett bevertning. Etter generalforsamlingen inviteres dere alle til å se utstillingen Violet Dennison, Tell Me How To Feel.

Mvh,

Styret i Stavanger Kunstforening (Kunsthall Stavanger)


Les Mer

Tilbake til toppen