EN / NO
×

Informasjon

Bli med i Barnas Kunstklubb!

Nå er påmeldingen åpen for vårsemesteret i Barnas Kunstklubb! Temaet for vårens kunstklubb er fleksible identiteter. Vi skal prøve ut forskjellige identitetsuttrykk gjennom prosesser og teknikker i eget skapende arbeid. Flere av kunstnerne vi har med oss har bakgrunn fra andre kunstformer, som musikk og kostymedesign.


Datoer for kunstklubben:

26. Januar: Marte Gunnufsen

16. februar: Fredrik Floen

22. mars: Findlay/Sandsmark

26. april: Kristin Velle-George

24. mai: Utstilling og vernissage ved kurator


Som vanlig holdes kunstklubben på søndager, men i år har vi endret noe på gruppene. Det er nå kun to grupper, og aldertrinnet er justert fra 1.–8. klasse. Tiden for gruppene er som følger:

Gruppe 1, 1.-4. klasse: 13:00-15:15

Gruppe 2, 4.-8. klasse: 16:00-18:15 (Få plasser igjen)

Det er maks plass til 20 deltagere per gruppe.


For deltagere fra 9.–10. klasse som gjerne vil være med i kunstklubben, er det fortsatt anledning til å delta. Samtidig er det også mulig å søke om plass i ungdomsprosjektet, Mobilizing Citizenship for unge mennesker i alderen 12–16 år. Ta kontakt på formidling@kunsthallstavanger.no for mer informasjon om Mobilizing Citizenship.

For å melde barna på:

1. Send inn påmeldingskjema her: Påmelding til våren 2020

2. Betal familiemedlemskap (500kr) og kontingent (400 kr pr. barn) til kontonr. 3201.34.22035

Vennligst merk med ditt navn først, og barnets navn (begge navn hvis du har to barn).

3. Kunsthall Stavanger bekrefter påmeldingen etter at vi har mottatt betalingen. Ditt nye medlemskort vil bli sendt ut til oppgitt adresse.

Det er obligatorisk å ha familiemedlemskap i Kunsthall Stavanger for å være med i kunstklubben. Vi vil gjerne at foreldre med barn i kunstklubben også er engasjert i kunsthallen. Et familiemedlemskap koster kr. 500 - se medlemsfordeler listet under. I tillegg kommer prisen per barn på kr. 400. Betalingen fungerer som en endelig bekreftelse av påmeldingen, plassen blir reservert når betalingen er mottatt (vi sender ut bekreftelse på plassene i januar).

MEDLEMSFORDELER

Som medlem av Kunsthall Stavanger får du følgende fordeler:

  • Gratis inngang til alle utstillinger, familiedager og de fleste arrangementer som arrangeres av kunsthallen
  • Invitasjoner til alle utstillinger og arrangementer
  • Eksklusive medlemsarrangementer
  • Gratis Amanda Ross-Ho pin (begrenset opplag)
  • Rabatt på billetter til arrangementer
  • 10% rabatt ved kjøp i vår butikk
  • 15% rabatt på utvalgte produkter hos vår samarbeidspartner Coffeeberry i Sandnes (medlemskortet må vises)
Les Mer

Informasjon

Kunsthall Live prosjektet ferdigstilt

Fra konsert med Bob Hund som del av prosjektet Kunsthall Live.

Prosjektet Kunsthall Live ble ved utgangen av 2019 ferdigstilt.

De siste tre årene har Kunsthall Stavanger gjennom prosjektet Kunsthall Live presentert internasjonale og nasjonale artister, arrangert klubbkvelder og invitert til lytteopplevelser med konseptet Classic Album Sunday. Prosjektet har gitt Kunsthall Stavanger mulighet til å presentere artister og kunstnere fra musikkfeltet med både etablerte og nystartede praksiser, blant annet Bob Hund, Julianna Barwick, Smerz og Lindstrøm.

I tillegg til norske artister har Kunsthall Live invitert inn artister fra USA, Russland, Østerrike, Finland, Sverige og Danmark. I løpet av prosjektperioden har Kunsthall Live arrangert over 30 konserter med et samlet besøkstall på over 4000.

Kunsthall Stavanger fortsetter å være et sted for nytenkende kunstpraksiser, med et bredt kunstfaglig fokus.

Les Mer

Aktuelt

Super duper salg i butikken vår!

Start julehandelen på Kunsthall Stavanger!

Vi selger ut alle varene i butikken vår, da vi får inn helt nye varer i 2020.

Her kan du gjøre et stort kupp, med -50 -70 % rabatt på (nesten) alle varer, inkludert utstillingskataloger, kunsttrykk, og design.

Noe av det vi selger:

- Kunsthall Stavanger kunsttrykk av Judith Bernstein og Lina Viste Grønli, med flere.

- Designobjekter av David Shrigley.

- Slowdown Studio tepper og håndklær.

Les Mer

Intervjuer

25 september, 2019

En samtale med Ciara Phillips

En samtale med Ciara Phillips

Astrid Helen Windingstad: Jeg lurer på utstillingens tittel – Whatever Happened to That Bridge We Crossed? [«Hva skjedde egentlig med den broen vi krysset?»]. For meg viser tittelen til noe som var, men som nå er borte. Hva legger du selv i tittelen?

Ciara Phillips: Det er noe faren min sa en gang vi var ute på en lang kjøretur: Whatever happened to that bridge we crossed? Jeg begynte å tenke over det ikke bare med hensyn til det å se etter landemerker, men også som et personlig spørsmål og et spørsmål som kunne brukes i en større sosial sammenheng. Jeg liker titler som kan vise til noe som er veldig intimt – en følelse, et personlig forhold, en tilegnelse – men som også speiler omgivelsene og åpner opp for å reflektere over hvordan vi går frem her i verden. Utstillingen vil tjene som utgangspunktet for de samtalene jeg vil føre gjennom samarbeidsprosjektet Workshop (2010–). Dette prosjektet fungerer mer som en samtalekatalysator enn som en direkte gjenspeiling av kunstverkene som vises på utstillingen. Så jeg håper dette ene spørsmålet vil føre til en hel drøss med andre spørsmål.


Les Mer

Tilbake til toppen