EN / NO
×

Aktuelt

Super duper salg i butikken vår!

Start julehandelen på Kunsthall Stavanger!

Vi selger ut alle varene i butikken vår, da vi får inn helt nye varer i 2020.

Her kan du gjøre et stort kupp, med -50 -70 % rabatt på (nesten) alle varer, inkludert utstillingskataloger, kunsttrykk, og design.

Noe av det vi selger:

- Kunsthall Stavanger kunsttrykk av Judith Bernstein og Lina Viste Grønli, med flere.

- Designobjekter av David Shrigley.

- Slowdown Studio tepper og håndklær.

Les Mer

Intervjuer

25 september, 2019

En samtale med Ciara Phillips

En samtale med Ciara Phillips

Astrid Helen Windingstad: Jeg lurer på utstillingens tittel – Whatever Happened to That Bridge We Crossed? [«Hva skjedde egentlig med den broen vi krysset?»]. For meg viser tittelen til noe som var, men som nå er borte. Hva legger du selv i tittelen?

Ciara Phillips: Det er noe faren min sa en gang vi var ute på en lang kjøretur: Whatever happened to that bridge we crossed? Jeg begynte å tenke over det ikke bare med hensyn til det å se etter landemerker, men også som et personlig spørsmål og et spørsmål som kunne brukes i en større sosial sammenheng. Jeg liker titler som kan vise til noe som er veldig intimt – en følelse, et personlig forhold, en tilegnelse – men som også speiler omgivelsene og åpner opp for å reflektere over hvordan vi går frem her i verden. Utstillingen vil tjene som utgangspunktet for de samtalene jeg vil føre gjennom samarbeidsprosjektet Workshop (2010–). Dette prosjektet fungerer mer som en samtalekatalysator enn som en direkte gjenspeiling av kunstverkene som vises på utstillingen. Så jeg håper dette ene spørsmålet vil føre til en hel drøss med andre spørsmål.


Les Mer

Informasjon

Kunsthall Stavanger holder sommerstengt i august - neste utstilling åpner 12. september

Vi holder sommerstengt, og åpner igjen 12. september, med en utstilling med den skotske kunstneren Ciara Phillips.

I mellomtiden arrangerer vi Bananaskonsert i samarbeid med Kammermusikkfestivalen, 10. august her på kunsthallen.

Det blir også foredrag med Barbara London, en av de første kuratorene som begynte å samle og stille ut videokunst ved MoMA i New York, 25. august. Velkommen!

Les Mer

Tilbake til toppen