EN / NO
×

Velkommen til sommerskolen Klikk her-TV på Kunsthall Stavanger

For barn og unge i alder 5.-10. klasse!

Kids Program

6.-10. juli åpner Kunsthall Stavanger dørene for en sommerskole for barn og unge alder 5.-10. klasse.

Sammen med våre dyktige formidlere og kunstnere fra hele verden, inviteres barn og unge inn for å lage en TV-kanal som strømmes gjennom uken ut til unge mennesker i hele landet! Vi bruker verktøy hentet fra billedkunst- og scenekunstfeltet, og deltagerne får sammen med kunstnere lage sine egne TV-format som sendes live ut fra Kunsthall Stavanger.

TV-kanalen, Klikk her-TV, skal inspirere til egenaktivitet og refleksjon. Tematikken tar utgangspunkt i ytring, drøftning og refleksjon med verktøy hentet fra visuell kunst og scenekunst.

Vi strømmer live fra onsdag til fredag og i slutten av uken blir programmene samlet på en landingsside. Vi lanserer også en fysisk og digital TV-guide laget av deltagerne i samråd med kunstnere og designer.


Hvem kan melde seg på?

Det er 20 plasser til barneskoleelever og 20 plasser til ungdomskolelever. Her gjelder først til mølla-prinsippet! Det er helt gratis å delta, men påmeldingen er bindende.

Deltagerne jobber med andre på samme alder i respektive fire grupper. Noen av dagene vil deler av formidlingen skje på engelsk. Det vil alltid være norsktalende formidlere til stede.

Kunstnerne fra andre steder enn Stavanger er med oss over digitale plattformer.

Deltagerne forplikter til å være med mandag-fredag kl 10:00-15:00. Kunsthall Stavanger står for sunne, daglige lunsjpakker til alle deltagere.


Kunstnere og formidlere er tilstede hele uken

Kunstnerne våre er Lee Heinemann, kurator og kunstner fra New York, som arbeider med formidler Trine Ottosen, kunstnergruppen Walk of Shame bestående av billedkunstner Hanne Maren Meldahl og scenekunstner Karoline Bergsagel Skuseth, billedkunstner Tiril Hasselknippe som arbeider med formidler og billedkunstner Hans Edward Hammonds, og en dansekunstner arbeider med formidler Hege Hervik.

I tillegg har vi billedkunstner David Lamignan Larsen som er vår TV-produsent for uken, han arbeider med fotograf og tekniskprodusent, Helle Navratil. Designer Joao Doria lager nettsiden vår, samt en publikasjon som lanseres uken etter sommerskolen.


Smittevern og GDPR-hensyn

Kunsthall Stavanger tar alle forhåndsregler når det gjelder forhindring av smittespredning, og har en beredskapsplan klar som er utarbeidet i samråd med Stavanger kommune.

Alle foresatte og deltagere bes også om å bekrefte at de er innforstått med at sommerskolen innebærer fotografering og filming av deltagerne. Dersom deltagerne på et senere tidspunkt ønsker at videoen av dem tas ned, kan de orientere kontaktperson for Kunsthall Stavanger om dette. Alle foresatte og deltagere bes om å avklare at de er underforstått med dokumenteringen i påmeldingsskjemaet.


Så hvor melder jeg meg på?

Første til mølla-prinsippet gjelder og påmeldingen er bindende: MELD DEG PÅ HER

For spørsmål angående sommerskolen, kontakt formidler Hege Hervik på hege@kunsthallstavanger.no

Sommerskolen er muliggjort med generøs støtte fra Norsk Kulturråd og Stavanger kommunes støtteordning Barnas Sommer.

July 6, 2020 10:00

to

July 10, 2020 15:00

Back to Top