EN / NO
×
Personvern

PERSONVERNERKLÆRING

Kunsthall Stavanger er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, eller informasjon om interesser.

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Kunsthall Stavanger vil som behandlingsansvarlig sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

Hvilke personopplysninger har vi om deg?

Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg:

  • Opplysninger om deg: Informasjon du oppgir når du f.eks. blir medlem hos oss, som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
  • Kjøpsinformasjon: Informasjon vi får når du kjøper inngangsbilletter eller varer hos oss, som hva du har kjøpt, kortnummer og betalingsmetode (f.eks. Visa, Vipps).
  • Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du har kontakt med oss, f.eks. i e-poster sendt mellom oss.
  • Opplysninger om bruk på nettsiden: Informasjon vi får når du bruker vår nettside, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller datamaskin), IP-adresse, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der.

Hva bruker vi personopplysningene til?

Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål:

  1. Tilby nettside: Vi bruker opplysninger for å tilpasse vår nettside til det tekniske utstyret du bruker. Vi kan også bruke opplysningene til å tilpasse innholdet på vår nettside.
  2. Gjennomføre kjøp: Vi bruker opplysninger for å gjennomføre ditt kjøp av feks. inngangsbilletter og varer.
  3. Opprette medlemskap: Vi bruker opplysninger dersom du oppretter medlemskap hos oss, bl.a. for å lagre din kontaktinformasjon og betalingsinformasjon.
  4. Kundeservice: Vi lagrer opplysninger som du gir og mottar dersom du har kontakt med oss f.eks. via e-post, for å yte service og administrere ditt kundeforhold.
  5. Markedsføring: Om du melder deg på vårt nyhetsbrev, bruker vi din kontaktinformasjon (f.eks. e-postadresse) til å sende deg informasjon om våre utstillinger og arrangementer.

Det rettslige grunnlaget for formål 1, 4 og 5 er vår berettigede interesse i å kunne tilby, videreutvikle og markedsføre våre tjenester. Det rettslige grunnlaget for formål 2, 3 og 4 er for å oppfylle vår kontrakt med deg.

Hvem deler vi personopplysninger med?

Vi deler personopplysninger med selskaper som leverer tekniske og administrative tjenester til oss, slik som IT-leverandører. Vi har avtaler med disse for å sikre ditt personvern.

Vi kan utlevere opplysninger i enkelttilfeller, eksempelvis til offentlige myndigheter, ved mistanke om lovbrudd.

Hvis vi benytter oss av IT-leverandører utenfor EØS, og på grunn av dette overfører personopplysninger ut av EØS, sørger vi for å sikre personvernet gjennom inngåelse av kontrakter.

Vi kan for øvrig dele anonymiserte opplysninger med samarbeidspartnere for bl.a. markedsanalyser og tjenesteutvikling.

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger?

Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, inntil du ber oss slette dem, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Deretter blir de slettet.

Dine rettigheter

Du kan ha rett til å be oss om å:

  • Gi deg ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.
  • Gi deg en kopi av personopplysninger om deg.
  • Oppdatere dine personopplysninger.
  • Slette opplysninger som vi ikke lenger har grunnlag til å oppbevare.
  • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger
  • Motsette deg automatiske individuelle avgjørelser, inkludert profilering.
  • Gi deg opplysninger du har gitt til oss i en strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format eller, der det er teknisk mulig, be oss om å overføre disse til en annen virksomhet.
  • Trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss.

Vær klar over at det finnes begrensninger i disse rettighetene. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette.

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser.

Cookies

Vi bruker cookies på våre nettsider for å sikre funksjonalitet på nettsiden, analysere nettrafikk og se hvilke områder på vårt nettsted du har besøkt. Vennligst les informasjon om informasjonskapsler nedenfor for mer informasjon.

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden vår.

Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du benytte følgende kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Jessica Morris

Telefonnummer: 51564120

E-postadresse: jess@kunsthallstavanger.no

Adresse: Kunsthall Stavanger, Madlaveien 30, 4009 Stavanger, Norge


PERSONVERN FOR MEDLEMMER

Vi lagrer våre aktive medlemmers navn og e-postadresse for å kunne invitere til utstillingsåpninger og medlemsarrangementer, samt sende deg informasjon om Kunsthall Stavangers aktiviteter og aktuelle produkter og tilbud fra butikken vår via e-post. Kontaktinformasjonen behandles og lagres sikkert og fortrolig og brukes ikke i andre sammenhenger enn de du har takket ja til ved opprettelsen av ditt medlemskap.

Ønsker du ikke lenger å være medlem hos oss kan du ta kontakt med medlemsansvarlig Maria Råkil på maria@kunsthallstavanger.no


PERSONVERN FOR FRIVILLIGE

Kunsthall Stavanger holder kontakt med de frivillige og formidler frivillig innsats. Derfor har vi et register over de frivillige, der de frivillige gir sitt samtykke til lagring av følgende opplysninger:

  • Navn, adresse, telefon, e-post.
  • Hvilke aktiviteter den frivillige er med i.
  • Hvilke oppdrag den frivillige deltar på.

Frivillige som ønsker det, kan bli medlem av Kunsthall Stavangers Facebook-gruppe for frivillige, og kan der holde kontakten med kunsthallen og andre frivillige. Facebook-gruppen er opprettet for å forenkle kontakten med og mellom de frivillige.

For spørsmål vedr. personvern for frivillige, vennligst kontakt Jessica Morris, jess@kunsthallstavanger.no


INFORMASJON OM INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

For å gi deg en bedre brukeropplevelse på våre nettsider, bruker vi informasjonskapsler, også kalt «cookies», for å lagre ikke-sensitiv informasjon om valgene du tar på vår nettside.

Ved å benytte deg av nettsiden kunsthallstavanger.no, og ved å melde deg på vårt nyhetsbrev og invitasjoner fra Kunsthall Stavanger, aksepterer du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

Hva skjer ved bruk av informasjonskapsler og hvorfor brukes de?

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobil og hentes opp ved senere besøk. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider, og gjør det lettere for deg å benytte våre tjenester. Informasjonskapsler kan ikke identifisere hvem du er eller hva du heter. De kan heller ikke spre virus eller andre skadelige programmer.

Nesten alle nettsteder bruker informasjonskapsler. Bruk av informasjonskapsler er i noen tilfeller den eneste måten å få et nettsted til å fungere i henhold til brukerens ønsker. Informasjonskapsler har mange nyttige formål for deg som bruker av våre nettsider, deriblant følgende:

  • Informasjonskapsler gir oss informasjon om når du besøker våre sider, hvor lenge du gjør det, hvilke sider du besøker, din posisjon, og hvilket operativsystem du bruker. Ved å analysere denne typen informasjon er vi bedre i stand til å tilpasse sidene og tilby deg en bedre opplevelse.

Hvilke typer informasjonskapsler benyttes?

Det benyttes flere typer informasjonskapsler på våre nettsider:

  • Nødvendige informasjonskapsler: Dette er informasjonskapsler som er strengt nødvendige for at du skal kunne navigere på webområdet og benytte deg av funksjonene der.
  • Funksjonalitetsinformasjonskapsler: Dette er informasjonskapsler som gjør at vi kan huske hvilke valg du gjør (for eksempel brukernavn, språk eller regionen du befinner deg i), slik at du kan få en mer personlig brukeropplevelse.
  • Ytelseskapsler: Disse informasjonskapslene hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettsidene våre. Denne informasjonen bruker vi til å for å få en samlet oversikt over hvordan nettstedet brukes, og for å forbedre nettstedet slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.

Følgende tredjeparter plasserer informasjonskapsler på din datamaskin når du besøker kunsthallstavanger.no:

  • Google Analytics (Google Inc.) gjør det mulig for oss å utføre statistiske analyser.
  • Vimeo (Vimeo.com) gjør det mulig for oss å vise Vimeo-videoer på kunsthallstavanger.no og se statistikk over hvordan videoene fungerer.

Hvordan administrerer jeg innstillinger for informasjonskapsler?

En forutsetning for bruk av informasjonskapsler/cookies er at du har samtykket til bruken. Forhåndsinnstilling i nettleser om at du aksepterer informasjonskapsler/cookies anses som samtykke. Det er tilstrekkelig at du samtykker én gang for det samme formålet. Du har til enhver tid mulighet til å trekke tilbake sitt samtykke.

De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Merk deg at du ikke vil kunne bruke alle funksjoner på våre nettsider dersom du slår av informasjonskapsler.

Her finner du linker til innstillingene for informasjonskapsler i de mest utbredte nettleserne:

Google Chrome

Firefox

Safari



Bli Medlem!

Les om medlemsfordelene: Gratis inngang, rabatter og mer!

Tilbake til toppen