EN / NO
×

Omvisning i utstillingen Frail Mighty

Omvisning

Velkommen til omvisning i utstillingen Frail Mighty med kuratorene Margrethe Aanestad og Elin Melberg.

Kunsthall Stavanger er stolt av å lansere en ny serie utstillinger der vi inviterer inn kunstnerdrevne visningssteder til å kuratere en utstilling hos oss. Samtidig inviterer vi kunstnerne som driver visningsstedene til å vise sine egne verk, for å fremheve forholdet mellom kuratoriske og kreative praksiser. Første visningssted ut er Prosjektrom Normanns i Stavanger, med utstillingen Frail Mighty.

Prosjektrom Normanns er et kunstnerstyrt visningssted i Stavanger, etablert i 2011, som driftes av billedkunstnerne Elin Melberg og Margrethe Aanestad. Den kuraterte delen av utstillingen inkluderer de norske kunstnerne A K Dolven, Vibeke Tandberg, Mattias Härenstam og Ane Graff, samt den amerikanske kunstneren Nathlie Provosty. I duo-utstillingen med Aanestad og Melberg vil det vises nye arbeider i tekstil, tegning, skulptur og maleri.

Konseptuelt tar begge prosjekt for seg en personlig men likevel universell problemstilling; den eksistensielle sårbarheten. Verkene er alle konseptuelt og/eller materielt taktile og utforsker grensen mellom å ha og miste kontrollen gjennom personlige og eksistensielle prosjekter eller gjennom en nærhet med materialet, og den styrken og parallelle sårbarheten som finnes her. Verkene tar for seg en utforskning av individet, elementene og prosessene som ligger i det å eksistere - eller å opphøre å eksistere.

Les mer om utstillingen her.


9 desember, 2018

14:00

Tilbake til toppen