EN / NO
×

Plot/Stavanger

Hvordan se på kunst?

Arrangement

Det finnes mange måter å tilnærme seg kunst på. Samfunnet vårt forventer at kunsten skal være for alle men mange synes den kan være litt vanskelig å forstå. Plot/Stavanger inviterer folk mellom 16  og 26 til å bli med på en runde i utstillingene til Kunsthall Stavanger sammen med kurator Heather Jones. Etter utstillingen vil det serveres mat og drikke og Heather vil svare på spørsmål om kunst og hvordan man tenker når man lager utstillinger. Alle som vil kan stille spørsmål. Utstillingene som vises er I Heard You Laughing og Michael Bell-Smith. 

I Heard You Laughing viser et program med videokunst og musikkvideoer fra Midtøsten. Et sentralt tema i filmene er humor. 

Michael Bell-Smith er en kunstner som jobber med animasjon og appropriering. Det betyr at han kan ta et bilde fra en avis eller en reklame og gjøre det bildet om til kunst. 

Heather Jones er en kurator fra USA som jobber på Kunsthall Stavanger. Hun er også en del av nettstedet Contemporary Art Stavanger som skriver om kunst. Sjekk ut: contemporaryartstavanger.no 

Samtalen vil foregå på engelsk.

6 desember, 2017

18:00

Tilbake til toppen