EN / NO
×

10 november, 2013 — 12 januar, 2014

Gallery One & Gallery Three

Tinging

Lina Viste Grønli

Utstilling

Kunsthall Stavanger er stolte av å presentere Lina Viste Grønli's første store solopresentasjon i Norge. Viste Grønli (f. 1976 i Bergen, oppvokst i Stavanger) har de siste ti årene stillt ut på en rekke annerkjente visningsarenaer for samtidskunst i Norge og internasjonalt. Tinging er en ambisiøs presentasjon av gamle og nye arbeider med dyp forankring i språk, og dekonstruksjon av språket. Med semantiske collager og semiotisk appropriasjon utforsker hun kollektive referanser og utfordrer vår begrepsforståelse gjennom skulptur, grafikk, fotografi, og performance.

Lina Viste Grønli bor og jobber i Boston, USA. Hun har stillt ut på bl.a. MAK – Museum for Applied Art, Wien; Marres Centre for Contemporary Culture, Maastricht; Wiels Contemporary Art Centre, Brussel; Performa 09, New York; Sunday Art Fair, London; Henie Onstad Kunstsenter, Bærum; Christian Andersen, København og Gaudel de Stampa, Paris.

Utstillingen er støttet av Norsk Kulturråd, Norske Kunstforeninger, og Norske Billedkunstneres Vederlagsfond. Den er produsert i samarbeid med Fondation Nationale des Arts Graphiques et Plastiques i Paris.

10 november, 2013 —

12 januar, 2014

In Galleries

Loading...

Tilbake til toppen