EN / NO
×
Color in the Kunsthall

Barn

Meld deg inn i Barnas Kunstklubb!

Bli med i Barnas Kunstklubb! Påmelding er nå åpen for høstsemesteret, hvor tema vil være "Gjør det selv!". Vi skal jobbe med tekstilkunst, "mixed media", fanziner, og litografi. 

Med kunstnerne Hans Edward Hammonds, Anna Ihle og Espen Birkedal, Martin Mentzoni, Solveig Landa og kurator Margrethe Aanestad.

Søndager 26/08 – 23/9 – 21/10– 18/11 – 02/12

1.-5. klasse 16.00-18.00

5.-10. Klasse 18.00-20.00

PRIS: 200 kr for familiemedlemmer / 500 kr for ikke-medlemmer (Vi oppfordrer alle til å melde seg inn som medlemmer for å få lavere pris, men også andre goder).

For påmelding og mer informasjon, kontakt oss på info@kunsthallstavanger.no

Les Mer

Barn

Kunsthall Stavanger vil fremme morgendagens stemmer!

Foto: Kristina Ketola Bore

I løpet av ett semester vil Kunsthall Stavanger sammen med gjestekurator Kristina Ketola Bore igangsette et kunst- og formidlingsprosjekt rettet mot ungdom i alderen 12-16 år som heter Mobilizing Citizenship. Ungdommen vil i løpet av dette semesteret få møte og samarbeide med seks ulike kunstnere, og bli introdusert til kunstneriske strategier og metoder. Et av hovedformålene er at ungdommen skal bygge opp eierskap til egne omgivelser, og se seg selv som autonome agenter som har mulighet og anledning til å delta i offentlig ordskifte.

Les Mer

Barn

30 januar, 2018

Family Day!

Family Day!

Thanks to all who came to our Family Day this weekend! 

Inspired by our new exhibition Ode til en vaskeklut, hymne til en tiger, we held a workshop to allow children and families to create their own miniature woven tapestry to take home. The amount of interest was overwhelming and as always, we were delighted to see the children's creations!

Les Mer

Tilbake til toppen