EN / NO
×

Informasjon

30 januar, 2019

Generalforsamling 2019

Generalforsamling 2019

Vi innkaller våre medlemmer til Generalforsamling i Stavanger Kunstforening (Kunsthall Stavanger)

Torsdag 25. april 2019 kl. 18.00

- Saksdokumenter sendes ut til medlemmene innen 10 dager før møtet (jfr. foreningens vedtekter).

- Eventuelle saker som medlemmene vil ta opp må være styret i hende senest 15. februar 2019, og sendes per email til info@kunsthallstavanger.no

Lett bevertning. Etter generalforsamlingen inviteres dere alle til å se utstillingen Violet Dennison, Tell Me How To Feel.

Mvh,

Styret i Stavanger Kunstforening (Kunsthall Stavanger)


Les Mer

Aktuelt

Kristina Ketola Bore tiltrer som assisterende kurator

Kristina Ketola Bore er skribent, kurator og redaktør fra Stavanger, for tiden basert i Oslo. Hun har en MA i Design Writing Criticism fra University of the Arts London og er medgrunnlegger av The Ventriloquist Summerschool, samt fagredaktør i kunsttidsskriftet Periskop. I arbeidet sitt er hun opptatt av å utforske samfunnsstrukturer, deltagelse og interseksjonalitet i og utenfor kunstfeltet, noe som også har resultert i kunstprosjekter for og med ungdom og voksne.

Kristina har forelest internasjonalt på kultur- og utdanningsinstitusjoner, blant annet Trondheim Kunsthall, Pioneer Works, Estonian Academy of Arts, Kunsthøgskolen i Oslo, Beckmans College of Design og Aalto University. I rollen som redaktør og skribent har hun publisert bøker, artikler og essays om temaer som høyere kunstutdanning, stemme og ansvar i kunstnerisk praksis, sosial engasjert kunstpraksis og formidling.

Les Mer

Aktuelt

Kommende utstillinger på Kunsthall Stavanger

Vår første utstilling i 2019 er HURTS WORST av Amanda Ross-Ho, som åpner 31. januar. Dette er den første presentasjonen av Ross-Ho's kunstnerskap i Norge. Utstillingen blir etterfulgt av en utstilling med nye arbeider av Violet Dennison som åpner 4. april, og HEINZERLING - en større soloutstilling med Yngve Holen - som åpner 16. mai.

Vårt første arrangement i 2019 er en performance 9. februar med Nadine Byrne og PSST (Stefan Tcherepnin and Paul Sigerhall).

Vi ser frem til å se deg på Kunsthall Stavanger!

Bilde: Yngve Holen, Hater Taillight, 2016, Autobus Headlight, powder-coated steel, 28 x 105 x 90 cm. Courtesy the artist; Galerie Neu, Berlin; MODERN ART, London; and Neue Alte Brücke, Frankfurt

Les Mer

Tilbake til toppen