13 september, 2017

Kunsthall Live

Kunsthall Live

By Hanne Mugaas

|

News

Kunsthall Live er Kunsthall Stavangers nye, ambisiøse musikksatsing, med oppstart høsten 2017. Høstprogrammet er spennende og variert, med hovedfokus på elektroniske og eksperimentelle musikalske uttrykk. Vårt ønske er å gi publikum i Stavanger mulighet til å oppleve norske og internasjonale kvalitetsartister i en ny setting. Svevende pop møter vakre ambiente landskap. Velkommen til helt unike konsertopplevelser i høst!

24. september kl. 14.00: CLASSIC ALBUM SUNDAYS: MICHAEL JACKSON, OFF THE WALL

«Classic Album Sundays» er et verdensomspennende konsept, der man kommer sammen og hører på en utvalgt klassiker og gir den sin fulle, fortjente oppmerksomhet. Kunsthall Stavanger kommer til å arrangere CAS hver måned fremover, i samarbeid med CAS i London. LES MER.

30. september kl. 21.00: SANDRA KOLSTAD (NO) (i samarbeid med Tou Scene)

Det er snart gått tre år siden Sandra Kolstad slapp det kritikerroste albumet «Zero Gravity State of Mind» (2014), men hun har på ingen måte ligget på latsiden. I løpet av denne tiden har hun nemlig rukket å debutere som skuespiller på Den Nationale Scene og som teaterkomponist ved Det Norske Teater. Nå er hun klar med albumet «San Silva». LES MER OG KJØP BILLETTER.

5. oktober kl. 20.00: DUCKTAILS (US)

Ducktails er prosjektet til New Jersey-baserte Matthew Mondanile. Musikken blir beskrevet som «nostalgisk space pop» med klare referanser til 1970 og 80-tallet. Mondanile har spilt på bl.a. Whitney Museum of American Art og MoMA i New York, og er nå på Europaturné for å promotere sitt nye album «Jersey Devil». LES MER OG KJØP BILLETTER.

12. oktober kl. 20.00: JULIANNA BARWICK (US) (i samarbeid med Folken)

Julianna Barwick maler vakre, ambiente landskap med lag på lag av loopet sang. Med sine album «The Magic Place» (2011), «Nephente» (2013) og «Will» (2016) har hun etablert seg som en sterk figur innen ny, ambient elektronisk musikk. For fans av Tim Hecker, Grouper, Bing & Ruth, Oneohtrix Point Never, og Grimes. LES MER OG KJØP BILLETTER.

11. november kl. 20.00: KAADA (NO)

Stavangers egne John Erik Kaada - kjent som Kaada - kommer til Kunsthall Stavanger med helt nytt solomateriale. Kaada er kjent via sitt band Cloroform, en rekke strålende soloutgivelser, samt som en av Norges mest aktive filmkomponister. LES MER OG KJØP BILLETTER

25. november kl. 20.00: MOUNT EERIE (US) (i samarbeid med Folken)

Mount Eerie er prosjektet til amerikanske Phil Elverum. Han er kjent for sitt ærlige og personlige uttrykk på både scene og plate. Hans siste plate, «A Crow Looked At Me», har fått svært gode kritikker. LES MER OG KJØP BILLETTER.

10. desember kl. 13.00: KUNSTDISCO FOR BARN

Velkommen til kunstdisco for barn i alle aldre! DJ Nisse og MC Rudolf snurrer platene, og det blir severing av snop og popkorn. LES MER. 


Tilbake til toppen