EN / NO
×

13 februar, 2018

Kunsthall Live vår 2018

Kunsthall Live vår 2018

By Tarjei Nygård

|

Aktuelt

Vi presenterer stolt Kunsthall Live sitt vårprogram med god spennvidde fra pop til eksperimentelle musikalske uttrykk. Vårt ønske er å gi publikum i Stavanger mulighet til å oppleve norske og internasjonale kvalitetsartister i en ny setting. I tillegg arrangerer vi Classic Album Sundays en søndag hver måned. Vi ønkser dere velkommen til spennende musikalske opplevelser hos oss.

17. februar kl. 20.00: Hanne Kolstø (i samarbeid med Tou Scene)

Hanne Kolstø har alltid vært en artist som går sine egne veier, og hennes evne til stadig fornyelse har vært en viktig brikke for suksessen. På hennes siste album «Fest Blikket» synger hun for første gang på norsk. De norske tekstene gir musikken til Hanne Kolstø en helt ny dimensjon, og man kan faktisk si at hun endelig har kommet «hjem». Hun har nå gitt ut seks album på seks år, hvor hele fire har vært spelemannsnominert. LES MER OG KJØP BILLETTER.


10. mars kl 20.00: Telepathe (US), Outer Limit Lotus og Skitzosatan

Telepathe er en elektronisk pop duo fra USA. De består av nå Stavanger baserte Busy Gangnes og Melissa Livaudaisog fra New York. Bylarm-aktuelle Outer Limit Lotus er en eksperimentell rocketrio som svever i et sonisk landskap mellom en ørken og en isbre. Skitzosatan er et punkband med utspring fra Kunstskolen i Rogaland. Med sterk tilstedeværelse leverer de alltid morsomme og utfordrene konserter. LES MER OG KJØP BILLETTER.

12. mai kl 20.00: Phonophani og Lia (AUT)

Espen Sommer Eide er kunstner og musiker. Hos oss skal han presentere sitt prosjekt Phonophani I samarbeid med multimedia kunsteren Lia fra Østerike. Phonophani hvisker ut grensene mellom det elektroniske og det tradisjonelle. Lias arbeid kombinerer tegning og maling med digitale bilder og algoritmer. Dette blir en unik audiovisuelle opplevelse.                           LES MER OG KJØP BILLETTER.

26. mai kl 20.00: Erikk Mckenzie ,Verdensrommet, Eirik Aas og Mato Polo 

I samarbeid med Tou Scene presenterer vi en kveld med scenekunst og konserter. Erikk Mckenzie sitt prosjekt Attack Decay Sustain Release er en hybrid mellom koreografi og konsert, i et surrealistisk møte mellom kropp og teknologi. Vibbefanger kollektivet i Bergen er fellesnevneren for Verdensrommet, Eirik Aas og Mato Polo. LES MER OG KJØP BILLETTER.

Tilbake til toppen