EN / NO
×

23 november, 2020

Kunsthall Stavanger ønsker Maria Råkil velkommen som ny Koordinator og kommunikasjonsansvarlig

Kunsthall Stavanger ønsker Maria Råkil velkommen som ny Koordinator og kommunikasjonsansvarlig

Informasjon

Det er med stor glede at Kunsthall Stavanger annonserer at Maria Råkil tiltrer i den nye rollen som Koordinator og kommunikasjonsansvarlig fra midten av januar neste år.

Stillingen er nyopprettet, og Maria skal jobbe med å fremme Kunsthall Stavangers kunstneriske program til vårt lokale, nasjonale og internasjonale publikum. I tillegg vil hun assistere direktør Hanne Mugaas og kurator Kristina Ketola Bore i arbeidet med utstillinger og formidling.

– Jeg gleder meg stort til å begynne i ny jobb og til å bidra inn i den spennende aktiviteten ved Kunsthall Stavanger, sier Maria.

Maria har nylig fullført en master i kunsthistorie ved Universitetet i Bergen hvor hun utforsket nye former for utstillingspraksiser og barnets rolle i kunstmuseet. Hun har tidligere jobbet som kunstformidler ved KODE og fagkonsulent i Kulturetaten i Bergen kommune. Hun er også kjent fra bandet Razika hvor hun var gitarist, vokalist og låtskriver. Fra ulike sammenhenger har hun også erfaring fra undervisning og som kursholder.


For spørsmål om programmet vårt kan du komme i kontakt med Maria fra midten av januar på maria@kunsthallstavanger.no

Tilbake til toppen