EN / NO
×

19 november, 2021

Kunsthall Stavanger i samarbeid med MUNCH om workshop for ungdommer

Kunsthall Stavanger i samarbeid med MUNCH om workshop for ungdommer

Photo: Kilian Munch, Munchmuseet.

Informasjon

Denne høsten har Kunsthall Stavanger samarbeidet med MUNCH i Oslo om en workshop basert i vårt ungdomsprosjekt Mobilizing Citizenship! Workshopen fant sted forrige uke, og ble ledet av kunstnerkollektivet WALK OF SHAME.


OM MOBILIZING CITIZENSHIP:

Mobilizing Citizenship er et kunst- og formidlingsprosjekt rettet mot ungdom i alderen 12-16 år. Ungdommene får gjennom fire helgeworkshoper over ett semester arbeide med kjente kunstnere og designere fra hele verden, og bli introdusert til kunstneriske strategier og metoder. Et av hovedformålene er at ungdommen skal bygge opp eierskap til egne omgivelser, og se seg selv som autonome agenter som har mulighet og anledning til å delta i offentlig ordskifte.

OM WALK OF SHAME:

Kunstnerkollektivet som består av WALK OF SHAME (WOS) har base i Bergen, Norge. Kollektivet utforsker forholdet mellom sosiale rom, og performative handlinger. De interesserer seg for hva som skjer i møtet mellom den som skaper kunst, og dem som opplever kunsten. Kan man møte publikum på nye måter, ved hjelp av visuelle landskaper og interaktive møter? Disse spørsmålene har kollektivet ønsket å undersøke. På en periode over fem år har de arbeidet med å møte publikum på nye måter, på helt nye steder.


Neste år starter Mobilizing Citizenship opp igjen på Kunsthall Stavanger. Kurator for vårsemesteret er Lee Heinemann. Mer informasjon kommer!

Tilbake til toppen