EN / NO
×

11 januar, 2022

Påmelding til vårens Kunstklubb for barn er nå åpen!

/

Informasjon

Velkommen alle barn i 1.–8. klasse!

FRIST FOR PÅMELDING: 20. JANUAR

Kunstklubben er del av Kunsthall Stavangers kjerneaktivtet, og tar sikte på å introdusere barn til samtidskunsten på en morsom og tilgjengelig måte. I Kunstklubben utforskes ulike praksiser innenfor samtidskunstfeltet. Vi har som formål å åpne opp for hva samtidskunst kan være, og sammen med deltagerne finner vi ut av hvilke erfaringer og verktøy en kan ta med seg videre i sitt eget liv. Barna får møte og jobbe med kunstnere i fire verksted, en søndag i måneden. I tillegg får de oppleve alle utstillingene våre sammen med dyktige formidlere. Semesteret rundes av med at vi lager utstilling, som vi så åpner for familie og venner.

Temaet for vårens Kunstklubb er hvordan vi uttrykker oss i samfunnet. Sammen skal vi se på hvordan vi får og deler informasjon. Inspirert av vårens utstilling spør vi hvordan vi kan skape nye uttrykk ved å sette sammen kjente former. Og ikke minst - hvordan dette hjelper oss å se ting fra nye perspektiver.

Vi gleder oss til et semester med mange spennende kunstnere! Mer info om vårens Kunstklubb og om påmelding finner du her.

Tilbake til toppen