EN / NO
×

Aktuelt

Kristina Ketola Bore tiltrer som assisterende kurator

Kristina Ketola Bore er skribent, kurator og redaktør fra Stavanger, for tiden basert i Oslo. Hun har en MA i Design Writing Criticism fra University of the Arts London og er medgrunnlegger av The Ventriloquist Summerschool, samt fagredaktør i kunsttidsskriftet Periskop. I arbeidet sitt er hun opptatt av å utforske samfunnsstrukturer, deltagelse og interseksjonalitet i og utenfor kunstfeltet, noe som også har resultert i kunstprosjekter for og med ungdom og voksne.

Kristina har forelest internasjonalt på kultur- og utdanningsinstitusjoner, blant annet Trondheim Kunsthall, Pioneer Works, Estonian Academy of Arts, Kunsthøgskolen i Oslo, Beckmans College of Design og Aalto University. I rollen som redaktør og skribent har hun publisert bøker, artikler og essays om temaer som høyere kunstutdanning, stemme og ansvar i kunstnerisk praksis, sosial engasjert kunstpraksis og formidling.

Les Mer

Aktuelt

Kommende utstillinger på Kunsthall Stavanger

Vår første utstilling i 2019 er HURTS WORST av Amanda Ross-Ho, som åpner 31. januar. Dette er den første presentasjonen av Ross-Ho's kunstnerskap i Norge. Utstillingen blir etterfulgt av en utstilling med nye arbeider av Violet Dennison som åpner 4. april, og HEINZERLING - en større soloutstilling med Yngve Holen - som åpner 16. mai.

Vårt første arrangement i 2019 er en performance 9. februar med Nadine Byrne og PSST (Stefan Tcherepnin and Paul Sigerhall).

Vi ser frem til å se deg på Kunsthall Stavanger!

Bilde: Yngve Holen, Hater Taillight, 2016, Autobus Headlight, powder-coated steel, 28 x 105 x 90 cm. Courtesy the artist; Galerie Neu, Berlin; MODERN ART, London; and Neue Alte Brücke, Frankfurt

Les Mer

Aktuelt

Ledig stilling på Kunsthall Stavanger: Assisterende kurator

Søknadsfrist: 15. november 2018.

Kunsthall Stavanger søker en assisterende kurator i 100% stilling.

Assisterende kurator vil spille en viktig rolle i videreutviklingen av Kunsthall Stavanger, og jobber som del av et lite og aktivt team for å realisere utstillinger, prosjekter og arrangementer av høy kvalitet. Oppgaver inkluderer administrasjon av utstillinger, styring av prosjektbudsjetter og kommunikasjon med kunstnere, gallerier, institusjoner og gjestekuratorer. Assisterende kurator er en sentral bidragsyter til kunsthallens programmering, og jobber med flere prosjekter samtidig, blant annet solo- og grupputstillinger, arrangementer, kunstnerresidensen og formidlingsprogrammet. Det er mulighet for å foreslå og gjennomføre kuratoriske prosjekter, arrangementer, og å skrive tekster.

Last ned full stillingsbeskrivelse og informasjon om hvordan du søker her.

Les Mer

Tilbake til toppen