EN / NO
×

16 juli, 2021

Nye og spennende varer i Kunsthall Stavangers butikk

Nye og spennende varer i Kunsthall Stavangers butikk

Informasjon

Vi har nye og spennende varer i butikken vår. Hos oss kan du kjøpe unike gaver, spennende lesestoff eller noe til hjemmet for små og store. Velkommen!

Produktene i vår butikk er nøye plukket ut. Hos oss finner du et spennende utvalg kunstbøker, utstillingskataloger, interiør- og designartikler, smykker og produkter for barn. Vi fyller kontinuerlig på med nye og aktuelle varer.

Vi samarbeider både med lokale, nasjonale og internasjonale designere og produsenter. Av lokale og norske varer har vi blant annet økologiske såper fra Grims have, hårspenner fra Elio Jewellery, sjokolader fra Bergen Kaffebrenneri og håndblåste glasslamper fra Maria Ekeland. I tillegg har vi internasjonale designartikler fra blant andre Nørr & Leo, KIOSK48TH, Ahneligth, MoMA og ecoBirdy.


P1040141.JPG#asset:6434


P1040155.JPG#asset:6432

IMG_7274.jpg#asset:6448


VANESSA BAIRD

Vi har flere produkter spesielt produsert til Vanessa Bairds utstilling. I butikken finner du t-skjorte, tote bag og to fotografiske trykk av Baird som er hentet fra utstillingen. Vi har også et originalt fotoopplag av Baird og samarbeidspartner Mette Hellenes tilgjengelig. Alle eksemplarer er signerte. Til salgs er også en rekke bøker av Vanessa Baird og Mette Hellenes. Produkter kan sendes i posten. Hvis du er interessert å kjøpe produkter, send en mail til maria@kunsthallstavanger.no.


Tilbake til toppen