Klikk her-TV er en TV-kanal og en sommerskole på Kunsthall Stavanger for barn og unge i alder 5.-10. klasse.

Sammen med våre dyktige formidlere og kunstnere fra hele verden, laget deltagerne TV- kanalen Klikk her-TV gjennom uken 6.-10.juli, 2020.

Klikk her-TV er av og for unge mennesker!

Sendingene, som gikk fra onsdag til fredag under sommerskolen, ble gjort tilgjengelig over Kunsthall Stavangers nettside og på hjemmesiden til prosjektet. TV-kanalen tok i bruk verktøy hentet fra billedkunst - og scenekunstfeltet, og deltagerne fikk sammen med kunstnere lage sine egne TV-format.

Formålet med Klikk-her TV er å inspirere til egenaktivitet og refleksjon hos unge mennesker. Tematikken har tatt utgangspunkt i ytring, drøftning og refleksjon med verktøy hentet fra visuell kunst og scenekunst. Gjennom uken har deltagerne satt lys på tematikker som er viktige for dem, fra begrensningen koronasituasjonen har skapt, til likestillling, mangfoldsperspektiver og klimakrisen.

Ved hjelp av det fantastiske arbeidet til deltagerne, formidlere og kunstnerne, har Klikk her-TV blitt en tidskapsel fra en meget spesiell sommer. Ikke minst er det et innblikk inn i temaer som er viktige for fremtidige voksne i 2020.


Kunstnere: Lee Heinemann, Tiril Hasselknippe, Walk of Shame, Ingvild Maria Thingnes, David Lamignan Larsen

Klikk her-TV er muliggjort med støtte fra Norsk Kulturråd og Stavanger kommunes initiativ Barnas Sommer.

KS PR 20 04 Klikk Her TV 01 WEB
KS PR 20 04 Klikk Her TV 02 WEB
KS PR 20 04 Klikk Her TV 03 WEB
KS PR 20 04 Klikk Her TV 04 WEB
Forrige
KS PR 20 04 Klikk Her TV 01 WEB
KS PR 20 04 Klikk Her TV 02 WEB
KS PR 20 04 Klikk Her TV 03 WEB
KS PR 20 04 Klikk Her TV 04 WEB
Neste
Lukk
Context