EN / NO
×

Bli Medlem!

Les om medlemsfordelene: Gratis inngang, rabatter og mer!NYTT på Kunsthall Stavanger! Arty Party for barn med Vilde Tuv

Foto: Linn Heidi Stokkedal

25. september, 2022 - 12.00-15.00.

23. oktober, 2022 - 12.00-15.00.

20. november, 2022 - 12.00-15.00.

Arty Party er Kunsthall Stavangers nye formidlingsprogram for barn, som konsoliderer våre populære arrangementer Kunstnerisk oppdagelsesreise for barn og Familiedager. Programmet vil ha en ny «artist in residence» hvert semester, som vil stå for programmeringen av de relaterte arrangementene. Vår første «artist in residence» for høstsemesteret 2022 er den norske musikeren, låtskriveren og produsenten Vilde Tuv. Hvert arrangement vil ha et sett med aktiviteter, som f.eks. workshops, konserter, omvisninger og disko. Prosjektet er rettet mot barn 6-12 år, men barn i andre aldre er velkommen til å være med.

Les Mer

Informasjon

Mobilizing Citizenship: Høst 2022 med WALK OF SHAME

*FULLBOOKET

Mobilizing Citizenship (MC) er et formidlingsprosjekt der norske og internasjonale kunstnere og designere inviteres til å jobbe med en liten gruppe ungdommer på Kunsthall Stavanger i løpet av ett semester. Det overordnede fokuset til MC er å undersøke hvordan unge kan bruke verktøy og metoder fra samtidskunsten for å uttrykke seg og bli hørt i dagens samfunn.

Les Mer

Informasjon

Aktuelt

21 juni, 2022

Velkommen til høstens kunstklubb!

Velkommen til høstens kunstklubb!

Workshop med Anne-Marte Eidseth Rygh. Foto: Helle Navratil

Velkommen alle barn i 1.–8. klasse!

*FRIST FOR PÅMELDING: 20. AUGUST

Denne høsten i Kunstklubben skal vi fokusere på gleden, det eksperimentelle og skaperviljen vi finner på nett. Inspirert av Kunsthall Stavangers nye digitale plattform som lanserer i høst skal vi sammen utforske hvordan digitale flater og verktøy kan være et sted for eksperimenter og skapelsen av kunstuttrykk.

Les Mer

Aktuelt

Informasjon

12 april, 2022

Generalforsamling 2022

Generalforsamling 2022

Vi ønsker våre medlemmer hjertelig velkommen til årets generalforsamling, som vil finne sted på Kunsthall Stavanger 28. april 2022 kl. 18.00.

Alle som vil delta må melde seg på innen 25. april kl. 16.00. Du melder deg på ved å maile oss på info@kunsthallstavanger.no. Klikk på lenkene for å laste ned følgende:

Vel møtt!

Mvh, Styret i Stavanger Kunstforening (Kunsthall Stavanger)

Bilde: Fra utstilling med Amy Bessone på Kunsthall Stavanger.

Les Mer

Informasjon