EN / NO
×
Kunsthall Stavanger i samarbeid med MUNCH om workshop for ungdommer

Photo: Kilian Munch, Munchmuseet.

Denne høsten har Kunsthall Stavanger samarbeidet med MUNCH i Oslo om en workshop basert i vårt ungdomsprosjekt Mobilizing Citizenship! Workshopen fant sted forrige uke, og ble ledet av kunstnerkollektivet WALK OF SHAME.


OM MOBILIZING CITIZENSHIP:

Mobilizing Citizenship er et kunst- og formidlingsprosjekt rettet mot ungdom i alderen 12-16 år. Ungdommene får gjennom fire helgeworkshoper over ett semester arbeide med kjente kunstnere og designere fra hele verden, og bli introdusert til kunstneriske strategier og metoder. Et av hovedformålene er at ungdommen skal bygge opp eierskap til egne omgivelser, og se seg selv som autonome agenter som har mulighet og anledning til å delta i offentlig ordskifte.

OM WALK OF SHAME:

Kunstnerkollektivet som består av WALK OF SHAME (WOS) har base i Bergen, Norge. Kollektivet utforsker forholdet mellom sosiale rom, og performative handlinger. De interesserer seg for hva som skjer i møtet mellom den som skaper kunst, og dem som opplever kunsten. Kan man møte publikum på nye måter, ved hjelp av visuelle landskaper og interaktive møter? Disse spørsmålene har kollektivet ønsket å undersøke. På en periode over fem år har de arbeidet med å møte publikum på nye måter, på helt nye steder.


Neste år starter Mobilizing Citizenship opp igjen på Kunsthall Stavanger. Kurator for vårsemesteret er Lee Heinemann. Mer informasjon kommer!

Les Mer

Informasjon

Påmelding til høstens kunstklubb for barn er nå åpen!

Alle grupper er nå fulle. Barn kan meldes på venteliste.

Velkommen til alle barn i 1.–8. klasse!

Kunstklubben er del av Kunsthall Stavangers kjerneaktivtet, og tar sikte på å introdusere barn til verktøy fra samtidskunsten på en morsom og tilgjengelig måte. Barna får møte og jobbe med kunstnere i fire verksted, en søndag i måneden. I tillegg får de oppleve alle utstillingene våre sammen med dyktige formidlere. Semesteret rundes av med at vi lager utstilling, som vi så åpner for familie og venner.

Temaet for høstens kunstklubb er fellesskap: Hvordan tenker vi på fellesskap i en tid hvor vi nesten ikke har kunnet være sammen? Hva vil det si å lage et fellesskap?

Les Mer

Barn

Bli Medlem!

Les om medlemsfordelene: Gratis inngang, rabatter og mer!