EN / NO
×

Informasjon

22 september, 2020

7 x 7 Stavanger annonseres

7 x 7 Stavanger annonseres

Hva har Taiwans digitalminister og pandemibekjemper, en teoretisk fysiker, en bioingeniør, en havforsker, en kryptovalutaekspert og WeTransfer-gründeren til felles med kunstnerne Ane Graff og Yngve Holen? De har laget grenseløs kunst om dagsaktuelle temaer.

Visjonære teknologer, ledende kunstnere, dagsaktuelle temaer

Kunstnerne Ane Graff og Yngve Holen er de eneste norske deltakerne i kunst- og teknologikonseptet Seven on Seven Stavanger som har verdenspremiere 5. oktober med Kunsthall Stavanger som konseptets internasjonale samarbeidspartner. Kunstnerorganisasjonen Rhizome ved The New Museum of Contemporary Art i New York står bak konseptet. Seven on Seven Stavanger streames live til et globalt publikum gjennom hele uken, 5. - 11. oktober, og er Seven on Sevens første digitale utgave.

Visjonære teknologer, ledende kunstnere, dagsaktuelle temaer Seven on Seven har funnet sted som en årlig konferanse på New Museum of Contemporary Art i New York siden lanseringen i 2010. Konseptet tar opp dagsaktuelle temaer i skjæringspunktet mellom teknologi og kultur. Syv ledende kunstnere settes sammen i par med syv visjonære teknologer, som så blir bedt om å skape noe nytt sammen; en ide, et kunstverk, en prototyp, en provokasjon – hva enn de kan forestille seg.

Les Mer

Informasjon

Velkommen til høstens kunstklubb for barn!

Nå er påmeldingen åpen for høstsemesteret i Barnas Kunstklubb!

Temaet for høsten kunstklubb er iscenesettelse og gruppetilhørighet. Hvordan hører man til i en gruppe, hvordan iscenesetter vi oss selv for å fortelle hvor vi hører til eller for å skille oss ut? Det kan handle om å kle seg ut, ta på og av masker, og bruke kroppen som lerret. Det kan også handle om å uttrykke forskjellige identiteter eller gruppetilhørigheter gjennom kunstnerisk uttrykk.


Les Mer

Barn

Velkommen til sommerskolen Klikk her-TV på Kunsthall Stavanger for barn og unge i alder 5.-10. klasse!

Fra ungdomsworkshop med Lee Heinemann på Kunsthall Stavanger i 2019.

SOMMERSKOLEN ER NÅ FULL OG STENGT FOR PÅMELDING.

Sommerskolen er nå fulltegnet, men vi har åpnet for påmelding til høstens kunstklubb. Den er tilgjengelig for barn i 1.-7. klasse. Du kan lese mer og melde på ditt barn her.

I sommer oppmuntrer vi alle barn til å følge med på Klikk her-TV kl 13:00 onsdag-fredag, 8.-10.juli! Vi sender live på Kunsthall Stavangers nettside.

Alle videoer er nå tilgjengelige på nettsiden til prosjektet: http://klikkhertv.kunsthallsta...


Les Mer

Arrangementer

Kunsthall Stavanger presenterer Sakte-TV med Jonathan Baldock – Tilbring syv timer med kunstneren

Jonathan Baldock in his studio. Photo: Rafal Zajko.

Kunsthall Stavanger inviterer deg til å bli med på et syv timers Sakte-TV maraton med kunstner Jonathan Baldock 24. juni kl 11:00.

Livestreamen, som sendes på Kunsthall Stavangers nettside, kommer til å vise Baldock mens han jobber med storformat tekstilverk til sin kommende utstilling på Kunsthall Stavanger, med utstillingsperiode 10. september–8.november, 2020. Følg med og se kunstverk bli laget live!

Sakte-TV gir oss en unik følelse av å være med idet en hendelse utspiller seg. Ideen bak formatet er at en reise eller aktivitet filmes i sin helhet og deretter sendes uredigert. I tilfelle med Baldocks sending følger vi kunstneren mens han skaper kunstverk i leiligheten sin i London.


Les Mer

Informasjon

A Conversation with Marte Eknæs on the exhibition Air Conditions. By Kirsty Bell.

Site-specific work for ventilation system at Kunsthall Stavanger (2020).

Marte Eknæs’ Air Conditions at Kunsthall Stavanger was one of many exhibitions delayed due to the Corona virus. Instead, we met in Berlin to talk about the exhibition in absentia, and how her works use form as a tool for critical analysis. Through them, she considers systemic instabilities of various kinds, whether visible or obscured.


Les Mer

Intervjuer

Bli Medlem!

Les om medlemsfordelene: Gratis inngang, rabatter og mer!