Kunsthall Stavanger er stolte av å presentere en utstilling med nye verk av den Stavanger-baserte kunstneren Anette Gellein.

Gelleins praksis befinner seg i krysningen mellom visuell kunst og film, og kretser rundt temaer som makt, politikk, seksualitet, kjønn og følelser. Verkene skaper visuelle dikt som avdekker skjulte følelseslandskaper, inspirert av camp-, skrekk- og avantgardefilm, tysk ekspresjonisme, litteratur, queer teori og politikk.

Gellein utfordrer grensene for hva queer feministisk film kan være, og hvordan den kan skapes og presenteres. De samarbeider jevnlig med kunstnere innen scenekunst, dans, musikk, film og visuell kunst. For Gellein er produksjonsprosessen like viktig som det endelige resultatet. De utforsker ulike metoder for fremføring og filmproduksjon på sett for å skape en trygg arena der man kan ta opp sårbare eller ubehagelige temaer.

På Kunsthall Stavanger vil Gellein presentere en ny og omfattende installasjon som kretser rundt deres analoge kortfilmer, skulpturelle rekvisitter og visuelle kunstverk.

Still 02 Stine
Still 04 Ekstra sko
Still 12 stine og brynjar
Still 03 Stine og brynjar
Still 11 stine dans
Still 03 Brynjar
Still 03 Brynjar
Forrige
Still 02 Stine
Still 04 Ekstra sko
Still 12 stine og brynjar
Still 03 Stine og brynjar
Still 11 stine dans
Neste
Lukk