10. april skal barna fra Kunstklubben jobbe med kunstner og forfatter Nayara Leite. Nayara og barna skal lage en publikasjon ved hjelp av collager og tegninger. De vil bruke kreativiteten sin og lære å uttrykke seg gjennom et trykt medium.

Kunstklubben er for barn i 1.–8. klasse. Kunstklubben, som er del av Kunsthall Stavangers kjerneaktiviteter, introduserer barn til samtidskunsten på en morsom og tilgjengelig måte. I Kunstklubben utforskes ulike praksiser innenfor samtidskunstfeltet, og vi har som formål å åpne opp for hva samtidskunst kan være. Sammen med deltakerne finner vi ut av hvilke erfaringer og verktøy fra kunsten en kan ta med seg videre i sitt eget liv. Semesteret rundes av med utstilling for familie og venner.

Temaet for vårens er hvordan vi uttrykker oss i samfunnet. Sammen så vi på hvordan vi får og deler informasjon. Inspirert av vårens utstilling Vision Machines av Peggy Ahwesh, spurte vi hvordan vi kan skape nye uttrykk ved å sette sammen kjente former. Hvordan kan dette hjelpe oss å se ting fra nye perspektiver?

Relatert program