Det digitale verket Mouthpiece av Stine Janvin var aktiv på Kunsthall Stavangers nettside i perioden 29. september–30. november, 2022. Resultatet av verket med dokumentasjon lever videre i arkivformat på denne siden.

Prosjektet ble presentert samtidig med lanseringen av vår nye nettside og digitale plattform, og det er kun her Mouthpiece er tilgjengelig. Verket tjener som en forlengelse av kroppen og selvet, og morfer sammen to av våre fremste uttrykksmidler; munnen og stemmen.

Mouthpiece tok form av et deltagerbasert verk utformet som en rekke snakkende munner spredt utover den digitale plattformen. Ved at man ble stilt spørsmålet «Hva er viktig for deg?», kunne hvem som helst, hvor som helst, ta opp og bidra med stemmen sin, som deretter ble brukt til å gi lyd til en av munnene. Når en munn ble klikket på, gjenga den det som ble tatt opp. Sammen utgjør de ulike opptakene et kor.

Les mer om verket her.

Kurator: Kristina Ketola Bore.

Utvikler: Bryant Wells, animatør: Erik Ferguson.

Prosjektet har mottatt støttet av Kulturrådet.

Kunstneren vil gjerne takke Sacha Nadal, Ofer Smilansky, Michelle Cheung, Annalise, Morten Joh, Rufus og Pia, Ula Sickle, Isof, Nathalie Muster, Anette Gellein, Cory Arcangel, Ingrid Rusten, Nora, Roman, Matilde, Özlem Anli, Cara Tolmie.

Forrige
Neste
Lukk
Relatert program