Hanne Mugaas, Direktør (i permisjon)
hanne@kunsthallstavanger.no

Hanne Mugaas har vært direktør ved Kunsthall Stavanger siden den åpnet i 2013. Hun har vært avgjørende i utviklingen av institusjonen, og i etableringen av kunsthallens sterke internasjonale program. Før Kunsthall Stavanger var Hanne basert i New York i et tiår, hvor hun hadde kuratorstillinger ved Solomon R. Guggenheim-museet og MoMA, og grunnla prosjektrommet Art Since the Summer of '69. Hun har tidligere vært styremedlem i Office for Contemporary Art Norway (OCA) og Bergen Assembly.


Jessica Morris, Fungerende direktør
jessica@kunsthallstavanger.no

Jessica Morris har vært del av Kunsthall Stavanger-teamet siden 2017 og nestleder siden 2019. Jessica har lang erfaring som prosjektleder på tvers av ideelle organisasjoner, filmproduksjon, reklame og samtidskunst. Ved Kunsthall Stavanger har Jessica vært ansvarlig for faglig utvikling og strategisk vekst på driftssiden av institusjonen.


Kristina Ketola Bore, Kurator
kristina@kunsthallstavanger.no

Kristina Ketola Bore har jobbet på Kunsthall Stavanger siden 2019. I løpet av sin tid på kunsthallen har Kristina kuratert utstillinger og bestillingsverk med kunstnere som Lex Brown, Bárbara Wagner og Benjamin de Burca, Stine Janvin, Laurel Schwulst, Farah Al Qasimi, med flere. Med sin interesse for sosial praksis har Kristina bygget et robust og helhetlig formidlingsprogram, økt den pedagogiske staben, og etablert det praksisbaserte forskningsprosjektet Mobilizing Citizenship.


Heather Jones, Kurator (Vikar)
heather@kunsthallstavanger.no

Heather Jones er en amerikansk skribent og kurator som jobber mellom Norge og Sverige. Hun er en grunnleggende redaktør av det nettbaserte kunsttidsskriftet og residensprogrammet Contemporary Art Stavanger (CAS), Norge. Hun har tidligere vært kurator for kunst ved ValstaKonst / Sigtuna Museum & Art, assisterende kurator ved Kunsthall Stavanger, og utstillingskoordinator ved Independent Curators International i New York. Hun har bakgrunn innen studiokunst og produksjon, og var Master Apprentice for studioet til Sol LeWitt og Studio Manager for kunstneren Caledonia Curry (Swoon).

Marisa Molin, Koordinator
marisa@kunsthallstavanger.no

Marisa Molin har over tjue års profesjonell erfaring i kunstfeltet, og har jobbet innenfor og samarbeidet med mange respekterte norske og internasjonale kulturinstitusjoner. Marisa har påtatt seg ledende roller i ulike kunstnerdrevne modeller. Dette viser hennes dedikasjon til å fremme kreativitet, og hun har omfattende erfaring med prosjektledelse innenfor varierte kreative initiativer. Før rollen som koordinator var hun ansatt ved Kunsthall Stavanger som prosjektleder for pedagogiske og administrative prosjekter, herunder Mobilizing Citizenship og Arty Party.Deltidsansatte


Matt Bryans, Sjefstekniker, matt@kunsthallstavanger.no
Francis Krauss, Kunsthallvert og Medlemsansvarlig, medlem@kunsthallstavanger.no
Katharina Bjelland, Kunsthallvert, katharina@kunsthallstavanger.no
Kristine Hille Halvorsen, Kunsthallvert og Formidler, resepsjon@kunsthallstavanger.no
Oleksandra Fabricius, Formidler, Kunstklubben, oleksandra@kunsthallstavanger.no


Styre

Martha Lyse (Styreleder)
Christen Minos (Nestleder)
Eirik Bø
Ingrid Moe
Morten Norbye Halvorsen
Ann Sesilie Tekfeldt
Alexander Hart Røed (Stavanger kommunes representant).


Support


Frivillige: Tove Berg, Olaug Galland, Kristin Høiland, Josy Kang, Kari Moe, Jorunn Mugaas, Krysia Ofierska

Nettside og identitet: Eline Mul og Bryant Wells