På semesterets siste kunstklubb skal vi ha utstilling for venner og familie, hvor vi skal vise det vi har gjort og laget i løpet av høsten. Vi skal kuratere utstillingen sammen med kunstner David Lamignan Larsen.

Kunstklubben er for barn i 1.–8. klasse. Kunstklubben, som er del av Kunsthall Stavangers kjerneaktiviteter, introduserer barn til samtidskunsten på en morsom og tilgjengelig måte. I Kunstklubben utforskes ulike praksiser innenfor samtidskunstfeltet, og vi har som formål å åpne opp for hva samtidskunst kan være. Sammen med deltakerne finner vi ut av hvilke erfaringer og verktøy fra kunsten en kan ta med seg videre i sitt eget liv. Semesteret rundes av med utstilling for familie og venner.

Temaet for vårens er hvordan vi uttrykker oss i samfunnet. Sammen så vi på hvordan vi får og deler informasjon. Inspirert av vårens utstilling Vision Machines av Peggy Ahwesh, spurte vi hvordan vi kan skape nye uttrykk ved å sette sammen kjente former. Hvordan kan dette hjelpe oss å se ting fra nye perspektiver?

Relatert program